Csinta Játék
Nyers vegán édességek Húsvétra Csintával
2021 március 31
Méhecskék után fecskék
2021 május 17
Mindet mutatja

Csinta a határon is túl – Játék a helyes válaszokkal

Nemcsak a magyar gyümölcsök világhíresek, szerencsére a Csintát is sok helyen szeretik Magyarországon kívül <3

Tudtátok, hogy a Csinta átlépte az országhatárokat (már rég 😀 )?

Az alábbi kérdésekre vártuk Tőletek a megfejtéseket játékunkban (ami május 5-én fejeződött be), és most itt megosztjuk a helyes válaszokat, illetve azokhoz kapcsolódó érdekességeket is.

1. Hány nyelven készült már felirat a Csintákra?

Kilenc: cseh, szlovák, arab, svéd, német, francia, olasz, angol, magyar

2. Milyen nyelven készül a következő Csinta cimke?

Az új norvég nyelven készül.

És hogy hogy jutottunk el Svédország után Norvégiába? Egy ott élő magyar fiatalember, aki különleges csokikat forgalmaz, készül bevenni a Csintákat a portfóliójába.:)

3. Milyen gyümölcsneveket láttok a képen arabul?:)

Szilva, meggy, sárgabarack van a cimkéken. Nemcsak ezeket kérték arab partnereink, más gyümölcsből is érdeklik őket a Csinták, a bio minősítésűek közül. A bio termékre most kezdenek odafigyelni az arab országokban. Sok cukros édességük van hagyományosan, és egyre fontosabb, hogy egészséges alternatíva is legyen a nassolnivalók piacán.

4. Melyik az a legmesszebbi ország, ahova már küldtünk Csinta minta csomagot?

Azaz, hol érdeklődtek aziránt, hogy a boltokban árulják bio finomságainkat, és kértek tőlünk kóstolót?

Ez Hong Kong volt.

Hogy jutunk el a Föld???? túloldalára a Csintával? 🙂 A nemzetközi vásárokon – amiket idén és tavaly csak online tudtak megtartani – kerülünk kapcsolatba vevőkkel, európai országokból de a legtávolabbi kultúrákból is.

Külföldön már az első évektől sikerült megjelennünk, szinte a kezdetektől vittünk Csintákat külföldre, leginkább Szlovákiába. A Csintáink egyedülállóak nemzetközi viszonylatban is egyrészt azért, mert bár hasonló termékeket készítenek mások, de leginkább főtt gyümölcsökből, sokszor cukor hozzáadásával. Másrészt nem nagyon találni ilyesmit a piacon, ami bio alapanyagokból készül.

Ami érdekes, hogy egy kicsit más a nemzetközi fogadtatás eddigi tapasztalataink alapján. Külföldön sokkal nyitottabb a felnőtt közösség a nyers gyümölcs finomságra, megengedik maguknak ők is. Reméljük ez itthon is változni fog, mert idehaza a gyerekeknél aratott legfőképp sikert eddig a Csinta.

Egyik ‘zászlóshajónk’ Svédország.

Svédországban bár épp a tavalyi év volt a bemutató, ami ott is egy zártabb világ volt, a Salta Kvarn saját boltjaiban nagyon megszerették a Csintákat. A skandináv népeknek fontos és a hétköznapjaik része az egészséges életmód, táplálkozás és mozgás, ezért jól beleillik a Csinta a képbe, amit ott Frukt rullarnak neveznek.

 

 

Válassz kedvedre termékeinkből

Egy csomag a gyerekeknek

Eztlegalábbmegeszi :) - kétféle típusban és árban választható

Mi nagyon szeretjük a gyerekeket, és a gyerekek szerencsére nagyon szeretik a Csintát. Ebbe a kétféle csomagba a kicsik által legszívesebben választott ízeket tettük bele, vásárlóink (azaz Ti) és a mi tapasztalataink alapján.

Eztlegalábbmegeszi :) - csupa egészséges gyümölcs

Szeretnél 1000 ft-os kedvezményt kapni a következő 5000Ft feletti rendelésedből?

Regisztrálj a Csinta hírlevélre és te fogsz először tudni az új akciókról.
Csak két percig tart és ígérjük, nem fogunk sokszor zavarni :)
A feliratkozással elfogadod Adatkezelési Szabályzatunkat.
KÉREM A KUPONOM!
close-link