Blog - Csinta - Szárított, aszalt gyümölcsök
2021 január 16

Miért egyre környezetbarátabb a Csinta? Négy pontban

A Csinta alkotóközössége természetet szerető emberekből áll. Arra törekszünk, hogy minél kevésbé terheljük a Földet, és erre keressük a megoldásokat. Lehet, hogy a Csinta még zöldebb, mint gondolod?:) Első pont: finomságok mesterséges hozzávalók nélkül A Csinták, azaz a finom szárított […]
2020 december 22

Vegán karácsonyi finomságok – új Csinta receptjeink

A Csintákkal a hétköznapokon, de karácsonykor is készíthetsz finom gyümölcsös desszerteket. Előnyük, hogy amellett, hogy mindenkinek ízleni fognak, az alapanyaguk, a Csinta gyümölcslap természetes, nyers, vegán és gluténmentes. Most bemutatjuk frissen kreált receptjeinket, és megismerkedhetsz a Csinta szaloncukorral is. Egészséges […]
2020 november 11

Őszi-téli immunerősítők – a homoktövis

Mindannyiunknak hasznos lehet most az immunrendszerünkre való odafigyelés, különösen, ahogy megérkezik a hidegebb idő. A gyógyszereket jelentős részben kiválthatjuk a megelőzéssel, ha olyan bio élelmiszereket fogyasztunk, amelyek ellenállóbbá teszik a szervezetünket. Az egyik ilyen fantasztikus hazai termésünk a homoktövis, ami […]
2020 november 5

Adalékmentes finomságaink már a svéd boltokban vannak

A közelmúltban egy svéd céggel kerültünk kapcsolatba, akik egy szakmai vásáron való találkozás után bizalmat szavaztak annak, hogy Svédországban, ahol nagyon komoly kultúrája van az egészséges táplálkozásnak, forgalmazni fogják a Csintákat. Erről mesélünk el most többet Nektek.  Máshol is megbecsültek […]
2020 október 20

A mindentudó gyömbér, amit Csintába teszünk

A gyömbér azok közé a nagy gyógyhatású fűszernövények közé tartozik, amelyeket akár naponta fogyaszthatnánk. Immunerősítő hatású, és még rengeteg más téren támogatja a szervezetet, amiket megpróbálunk ebben a cikkben mind felsorolni. És ezt a rendkívül hasznos fűszernövényt – bio formában, […]
2020 október 10

Forbes riport – aszalt gyümölcslapjaink még híresebbek

Szeretnénk Veletek is megosztani, hogy a Forbes üzleti magazin megkeresett minket, és az októberi számban olvashattok rólunk egy cikket. Annak külön örülünk, hogy úgy kerültünk az érdeklődésük fókuszába, hogy valaki megkóstolt egy Csintát, és kiváncsi lett, kik vagyunk és hol […]
2020 szeptember 7

Aszalt alma, birs, eper – hogy készülnek nálunk kézműves módszerrel?

A megérett termést már az ősidők óta aszalással tartósítják. Ez tulajdonképpen a gyümölcs, zöldség nyers eltevésének egy nagyon egyszerű és kíméletes módszere. Az aszalt alma, szilva vagy éppen füge az eredeti termés rost- és vitamintartalmának jelentős részét megőrizte, ami a […]
2020 július 31

Vegán édességek helyi termelőktől – ezt nyújtja a Csinta:)

A Csinták készítésének, és voltaképpen saját életmódunknak is fontos része, hogy minél egyszerűbben igyekszünk a dolgokat csinálni. A finom aszalt gyümölcstekercsek, amiket kínálunk, a legtöbb esetben természetes módon előállított összetevőket tartalmaznak az általunk készített vegán édességek. Emellett lehetőleg a közeli […]
2020 június 29

10 ok, amiért érdemes gyümölcsöt fogyasztanunk

Amúgyis szeretjük őket, de szerencsére rengeteg indok van, amiért érdemes is minél többet fogyasztani belőlük. Nem véletlenül az egészséges étrend elengedhetetlen részei ők. Mindenkinek megvan a maga kedvence, de érdemes a többiekre is sort keríteni. 🙂 1. Mert nagyon finom. […]
2020 június 17

Great Taste díjat nyert a paradicsomos Csinta – egy igazán ínyenc nasi

A Bio Chilis magos Paradicsom Csinta a kreációink közt igazi különlegesség, jelenleg az egyetlen zöldség alapú Csintánk. Chilis magos paradicsom lap az alapja,  található benne egy kis szezám-, tök-, napraforgómag. Nagyon érdekes és jóízű finomságot eredményez a sok hozzávaló együtt […]

Szeretnél 1000 ft-os kedvezményt kapni a következő 5000Ft feletti rendelésedből?

Regisztrálj a Csinta hírlevélre és te fogsz először tudni az új akciókról.
Csak két percig tart és ígérjük, nem fogunk sokszor zavarni :)
A feliratkozással elfogadod Adatkezelési Szabályzatunkat.
KÉREM A KUPONOM!
close-link