Egészséges táplálkozás egy különleges desszert segítségével?
Húsvétkor is bedobhatók a vegán édességek
2020 április 10
Gondoltatok már arra, hogy Csintával lehet fogyókúrázni? – A szuper egészséges nasi
2020 május 18
Húsvétkor is bedobhatók a vegán édességek
2020 április 10
Gondoltatok már arra, hogy Csintával lehet fogyókúrázni? – A szuper egészséges nasi
2020 május 18
Mindet mutatja

Itthon ragadtunk, hogy oldjuk meg az egészséges táplálkozást?

Szeretnénk mellettetek lenni ebben az időszakban is, amikor a gyerekekkel együtt mindannyian otthon várjuk a vírusos idők végét. Reméljük mi is – bizonyára Veletek együtt -, hogy nem tart soká. Az egészséges táplálkozás bizonyára mindenkit foglalkoztat akkor, amikor ennyire fókuszba kerül a jóllét és betegség.

A legjobb, ha addig is meg tudjuk tartani az eddigi jó szokásainkat, és azokat újakkal tudjuk gazdagítani. Nagyon fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk – most még lényegesebb, mint eddig. Ebben reméljük, hogy tudunk támogatni mindenkit a magunk eszközeivel.

Miért figyeljünk oda az egészséges táplálkozásra?

Az immunrendszerünk megerősítése segít, hogy ne betegedjünk meg, de abban is, hogy ne legyünk fáradékonyak. Mi felnőttek most sokan a gyerekek mellett dolgozunk otthon, és nekünk is jár különleges desszert egy Csinta formájában!

A kiegyensúlyozott étrend, a feldolgozatlan élelmiszerek fogyasztása támogatja az egészségünket, és még a hangulatunkat is javítja. A csupa gyümölcs Csintában nincsenek mesterséges összetevők, amellett gluténmentes.

Amikor otthon üldögélünk, könnyen rákaphatunk az édesség evésre – különösen a gyerekek -, és mivel sok mozgásra most nem mindenkinek van lehetősége, különösen fontos, hogy minél természetesebb és változatosabb legyen a nassolnivaló.

Egészségtelen szokásoknak ágyazhatunk meg ezekben a hetekben, ha esetleg magunk engedünk az édesség evésnek, vagy a kicsiket vígasztaljuk mondjuk csoki evéssel, mert nem mehetnek át a barátaikhoz.

Bizony, egy kis önfegyelem, tudatosság és sok Csinta most jó, ha kéznél van.

A gyerekek most ezekben a hónapokban is fejlődnek, amikor a vírusveszély tudatában élünk, és más az életvitelünk. A gyümölcs, zöldség alapvető a számukra, és ezt vagy ennek egy részét a finom Csintákkal könnyen, egyszerűen biztosítani lehet. Hiszen előfordulhat, hogy a kicsik nem eszik a valódi gyümölcsöt, de az sem zárható ki, hogy most nem találjátok meg a teljes választékot a zöldségesnél.

Hogy a felnőtt Csintásokról se feledkezzünk meg: ha gluténérzékeny vagy, esetleg vegán, akkor is tudod színesíteni a napi menüdet a kínálatunkból.

egészséges táplálkozás Csintával

sok Csinta (itt éppen szilvás) – jól megtámogatott egészség

Kedvezőbb áron szerezhettek be sok Csintát

Szerencsére addig is, amíg nem minden üzletbe lehet eljutni, a weboldalunkról is rendelhetsz. Így biztonságosan és kényelmesen jut el hozzátok különleges desszert termékünk. (Ha tényleg sokat rendeltek, 10 ezer forint felett ingyenes a kiszállítás.)

Újdonság, hogy az összes nagy csomagunk akciós. A Csomagok a Kamrába válogatásunkban találjátok meg ezeket: fedezzétek fel őket, és dobjátok fel az otthoni ‘menüt’ velük!

Akciós csomagjaink az alábbiak:

Vegyes tölcsér csomag

Dupla Csinta uzsonna

Csinta Uzsonna

Itthon Maradtunk csomagunk is van

Emellett most az igényekhez igazodva bevezettünk egy újfajta csomag típust. Nagyon jó áron ajánljuk a 20-as Itthon Maradtunk csomagokat. Mi nagyon örülünk neki, reméljük Ti is, hogy a visszazárható tasakban nincsenek külön-külön az egyes darabok becsomagolva.

Ez egy szuper praktikus és környezetkímélő megoldás kevesebb műanyaggal, reméljük szeretni fogjátok!

Bízunk benne, hogy egy különleges desszert társaságában könnyebb itthon maradni :), és betartani a most nagyon fontos szabályokat, mindannyiunk érdekében.

Válassz kedvedre csomagjainkból

Itthon maradtunk Csinta csomag 20db/csomag

4 950 Ft.-/db

20db egyféle ízből
Ízek: Alma, Birsalma, Eper, Gyömbéres, Körte, Meggy, Sárgabarack, Szilva

Válassz csomagot

Szeretnél 10%-os kedvezményt kapni a következő rendelésedből?

Regisztrálj a Csinta hírlevélre és te fogsz először tudni az új akciókról.
Csak két percig tart és ígérjük, nem fogunk sokszor zavarni :)
A feliratkozással elfogadod Adatkezelési Szabályzatunkat.
KÉREM A KUPONOM!
close-link