Aszalt alma, birs, eper – hogy készülnek nálunk kézműves módszerrel?
2020 szeptember 7A mindentudó gyömbér, amit Csintába teszünk
2020 október 20Szeretnénk Veletek is megosztani, hogy a Forbes üzleti magazin megkeresett minket, és az októberi számban olvashattok rólunk és aszalt gyümölcslap termékeinkről egy cikket. Annak külön örülünk, hogy úgy kerültünk az érdeklődésük fókuszába, hogy valaki megkóstolt egy Csintát, és kiváncsi lett, kik vagyunk és hol csinálják ezt a finom aszalt gyümölcslapot. 🙂
A Csinta az ígéretes kisvállalkozások közt
Bio aszalt gyümölcs téren mi tényleg egyedit készítünk, hiszen tényleg csak – példának okáért – sárgabarackot, szilvát vagy epret tartalmaznak a Csinták, esetleg a tölcséreknél mézet vagy magvakat, és ez érződik is az ízükön. A Csinta teljesen más már első kóstolásra is, mint a hasonló eljárással készített ételek, tiszta gyümölcs.
Ezért lettek kiváncsiak ránk az üzleti magazinnál, és elmondtuk a történetünket.
A cikk rövidebb változatát megtaláljátok a neten a forbes.hu oldalán. A teljes cikk az ígéretes kisvállalkozásoknak teret adó Small and Sweet rovatban található a nyomtatott magazinban.
Szeretettel ajánljuk, olvassatok bele, hiszen hogy szobrászművész tervezte a csomagolást, vagy hogy kik kóstolták meg az első aszalt gyümölcslap Csintákat, azt talán még nem tudjátok!
Kép: Forbes