Adventi kalendárium otthon | Egészséges snack - csinta.hu

A 3 legegyszerűbb saját készítésű adventi kalendárium

Beszélgetés, meseolvasás a Csinta-erő kártyákkal
2022 november 4
Játék ötletek és beszélgetésindítók a Csinta-erő kártyákhoz
2022 november 24
Beszélgetés, meseolvasás a Csinta-erő kártyákkal
2022 november 4
Játék ötletek és beszélgetésindítók a Csinta-erő kártyákhoz
2022 november 24
Mindet mutatja

A 3 legegyszerűbb saját készítésű adventi kalendárium

Melyiket vigyem uzsonnára? Csinta minta csomag 20x12g

Ha adventi naptárról van szó, sokan választják az előre csomagolt klasszikusokat, például az apró csokoládékkal teli csomagokat. Ha úgy döntenénk, hogy saját otthonunkban formabontó szokást vezetünk be, vagy évről évre mással készülünk az adventre, az bizony igénybe veszi a kreativitásunkat is.

Bizonyára sokatoknak eszetekbe jutott már, hogy az Adventi kalendáriumot nem csak csokoládéval lehet megtölteni. Mi is hasonlóképpen gondolkodtunk, ezért idén a Csintánál elkészült az adventi összeállítás, amely segít megtölteni ezeket az ötletes naptárakat – az Adventi időszak minden napjára tartogat egy egészséges snack Csintát és egy Csinta-erő kártyát! Hogy a teljes sorozat meglegyen, 3 ajándékkártyát is csempésztünk ebbe a csomagba: 

https://csinta.hu/product/csintak-es-csinta-ero-kartyak-az-adventi-naptarba/

Ha beszereztétek a Csinta Adventi Csomagot, vagy  kitaláltátok, mi más legyen a 24 apró meglepetés, már csak egy kérdés maradt hátra:  Milyen legyen az idei Adventi kalendárium?

Számtalan különleges ötletet találhattok az interneten böngészve, mi azonban most összeszedtük azt a 3 megoldást, amik nem csak ötletesek, de könnyedén, és kevés alapanyagból is elkészíthetőek. Az itt felsorolt kalendáriumok mindegyike alkalmas arra, hogy a Csinta adventi egészséges snack összeállítása kerüljön bele 🙂

 

íme a 3 kedvenc saját részre elkészíthető adventi naptár ötletünk:

 

1.Az otthon dísze télen-nyáron

Ha van a lakásban sokágú, fás szárú növényetek, segítségetekre lehet az adventi naptár elkészítésében. Nincs már dolgotok, mint az erősebb ágaira spárgát vagy fonalat rögzíteni, melynek a végén lóghatnak a megszámozott zsákocskák. Ha türelmetek és kreativitásotok teljében vagytok, akár kartonból készített házikók is csünghetnek ezen kedves szobanövényen. A gyerekek minden bizonnyal csodálattal szemlélik majd december elsején, hogy ünnepi díszben pompázik a család kedvenc szobanövénye.

https://hu.pinterest.com/pin/115756652914779676/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A fenyőerdő

Ez a naptár-ötlet sem kíván temérdek hozzávalót – a fenyőerdő elkészítéséhez csupán néhány erősebb tartású zöld papírlapra vagy kartonra, ollóra és egy tűzőgép lesz szükségetek. Persze az sem árt, ha van az otthonotokban egy nagyobb felület, ahol elhelyezkedhet a 24 fenyőfa. Ha van kedvetek, ki is díszíthetitek a fákat, így nem csak fenyők, hanem egyből karácsonyfák is lehetnek. Lehet, hogy csupán a legutolsó, december 24-ei fa öltözik ünneplőbe, ezzel is érzékeltetve, hogy az utolsó napon már karácsony lesz.

https://hu.pinterest.com/pin/37999190598329784/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Vállfa másodállásban

A ruhásszekrényből biztosan tudtok kölcsönözni egy vállfát, így ehhez a kalendárium-ötlethet is csak zsákocskák és kötözőfonal lesznek szükségesek. Az elkészítéshez nem feltétlenül szükséges ennyi vászonzsák, a 24 apró ajándékot – esetleg egészséges snack Csintát és 1-1 Csinta-erő kártyát – akár papírtasakokba is rejthetitek, amelyek összekötött szájjal lóghatnak a vállfáról. A naptárat bármelyik falon függő kép helyére felakaszhatjátok az adventi időszak idejére, de ügyeljetek a vállfa kiválasztásakor, hogy illeszkedjen a kiszemelt szögre!

https://hu.pinterest.com/pin/344666177744399748/

Szeretnél 10%-os kedvezményt kapni a következő rendelésedből?

Regisztrálj a Csinta hírlevélre és te fogsz először tudni az új akciókról.
Csak két percig tart és ígérjük, nem fogunk sokszor zavarni :)
A feliratkozással elfogadod Adatkezelési Szabályzatunkat.
KÉREM A KUPONOM!
close-link