Novemberi családi programok Csintalanoknak | Vegán snack

Novemberi családi programok Csintalanoknak

Móka az őszi termésekkel – 5 játék, amit otthon könnyen elkészíthettek
2021 október 9
Mikulásváró Játék 2021
2021 november 24
Móka az őszi termésekkel – 5 játék, amit otthon könnyen elkészíthettek
2021 október 9
Mikulásváró Játék 2021
2021 november 24
Mindet mutatja

Novemberi családi programok Csintalanoknak

Novemberi családi programok Csintalanoknak

Eljött a november, lezajlott a Márton-időszak és a Halloweeni beöltözős események, de a Mikulás és a Karácsony még messze van. A legtöbb család ezekben a „köztes időszakokban” sem unatkozik, de az aktív pihenésre sokunknak szüksége van, hogy kizökkentsen a sűrű hétköznapok egymásutánjából.

Csapatunk ezért összegyűjtött Nektek néhány olyan novemberi családi programot, melyekre ellátogathattok hétvégente, és magatokkal vihetitek a kedvenc vegán snack termékeiteket is!

Hogy mindenki megtalálja a neki valót, az alábbi gyűjteményben találkozhattok kézműves foglalkozásokkal és vásárokkal, amik már a közelgő ünnepekre segíthetnek készülni, valamint szabadtéri programokkal is!

 

Szabadtéri programok

A Budapest Garden minden novemberi vasárnapon várja a látogatókat a szabadtéri, tűzoltós gyerekprogramjaira, ahol bábelőadással, vetélkedőkkel és látványosságokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak. (November 7., 14., 21., 28.)

https://budapestgarden.com/esemenyek/tuzoltosgyerekprogram

A november 13-14-ei hétvégén sokan készülnek Márton-napi ételkülönlegességekkel és programokkal, ebben a Szentendrei Skanzen sem kivétel, ami kiváló helyszíne a szabadban eltölteni kívánt családi programoknak.

https://skanzen.hu/hu/latogatas/programok/rendezvenyeink-2021-ben

 

Waldorf iskolák bazárjai

A Csintánál nagyon szeretjük a Waldorf iskolák évente megtartott családi programjait és kézműves kirakodó vásárjait, amelyek közül néhány novemberben kerül megrendezésre. A Solymári Fészek Waldorf Iskola ebben a tanévben szabadtéren rendezi meg a Márton-napi sokadalmát 13-án, a dunaújvárosi Pentelei Waldorf Iskolába pedig 20-án látogathatjátok meg az Ünnepváró Bazárt.

https://www.facebook.com/events/bazar

https://www.facebook.com/events/875568606429935?ref=newsfeed

 

Kézműves foglalkozások

A kreatív és vállalkozó szellemű családok olyan programot is választhatnak maguknak ebben a hónapban, ahol maguk készíthetik el szeretteiknek a karácsonyi ajándékot!

Az általunk kedvelt Köves Manuart pilisszentlászlói kerámia-készítő workshopjaira akár személyesen egyeztetett időpontban is ellátogathattok, de részt vehettek az előre meghatározott időpontokban is, melyek folyamatosan kerülnek feltöltésre – ezeket a Facebook-on tudjátok megtekinteni. A legközelebbi alkalom november 14-én, vasárnap lesz.

(Vegán snack termékeink jól jönnek majd a foglalkozások szüneteiben)

https://www.facebook.com/kovesmanuartceramics

XVII. Gyapjú-nap Csillaghegyen – A november 13-án megrendezésre kerülő Gyapjúnap egész napos családbarát kézműves program, ahol a kíváncsi résztvevők a gyapjúkészítés folyamatával és színes fonalakkal ismerkedhetnek!

https://www.facebook.com/events/xvii.gyapjunap

A budapesti BBBKultPont-ban szombatonként aranyos mackókat varrhatnak a dörmögőket kedvelők – az Emlékmackó Műhelyben november 6-án Bonifác, 20-án Pöttömke, 27-én Teddy mackókat készíthettek!

https://www.facebook.com/emlekmacko

 

Régiség és design vásárok

A Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár kutya és családbarát rendezvény, ami szabadtéren kerül megrendezésre november 14-én.

https://www.facebook.com/nepszigetbolhapiac

A Hello Piac Design Vásár a budapesti Akváriumban lesz november 7-én. Itt olyan kézműves termékek válogatását találhatjátok majd, amelyek magyar tervezők környezetbarát, természetes anyagokból készült termékei, melyek közül számosat fogyatékossággal élők készítettek.

https://welovebudapest.com/program/hello-piac-design-vasar

 

Reméljük, segíthettünk a szabaditőtök kellemes eltöltésében, és szívesen szemezgettek majd ebből a válogatásból. Mindegyik program kiadósnak és élménytelinek ígérkezik, így nem nyúlhattok mellé, ha csomagoltok a családnak egy kis egészséges, vegán snack uzsonnát. Mi természetesen a Csintát ajánljuk erre a célra, hiszen a Csinta „csakgyümölcs” snack, 100% gyümölcstartalmú és hozzáadott cukor és adalék-mentes hazai finomság!

https://csinta.hu/vasarlas-2-2/

Szeretnél 10%-os kedvezményt kapni a következő rendelésedből?

Regisztrálj a Csinta hírlevélre és te fogsz először tudni az új akciókról.
Csak két percig tart és ígérjük, nem fogunk sokszor zavarni :)
A feliratkozással elfogadod Adatkezelési Szabályzatunkat.
KÉREM A KUPONOM!
close-link