TermékeinkCsinták

A Csinták manufaktúránk hírvivői. Ők a legkapósabb, legkedveltebb „zászlóshajóink”. A legapróbb termékeink, mégis a Csintákból készítjük legszélesebb választékot, mert őket mindenki szereti!

Uzsicsomagok


5 Csinta egybecsomagolva. Arra lettek kitalálva, hogy a kedvenc ízéből mindenki vihessen uzsonnát a sulinapokra. (Szerencsére, csak 5 kell egy hétre!) Így még egy kicsit kevesebbe is kerül.

Gyümölcsös tölcsérek


A Csinta hajtogatható, formálható… Így gyönyörű tölcséreket tudunk készíteni belőlük. Szárított almacsipsszel, szilvával és meggyel töltjük meg. Izgalmas megjelenés, zamatos belső és az egész ehető. A fűszeresebb ízek kedvelőinek ajánljuk a gyömbéres tölcsért.
Ajándékötletnek is beválnak.

Óriás Csinták


Kitaláltunk egy igazán nagy finomságot az Óriás Csintát! Családoknak meg sem kottyan, (sőt van olyan gyermek aki ugyanolyan gyorsan meg tudja enni mint egy Csintát ha megtalálja) kreatív finomságokhoz pedig inspiráló alapanyag.

Magos tölcsérek


Ínyenceknek ajánljuk magos tölcséreinket.
Az édesebb ízek kedvelőinek a mézes fűszeres magokat almatölcsérben.
A csípősebb ízeket kedvelőknek pedig a chilis magokat almacsatnis tölcsérben.

Zöldséges Csinták


A zöldséges Csinták a különböző diétás étrendek oszlopos tagjai lehetnek. Mindegyik Bio, Vegán, Nyers és Gluténmentes. Ezzel a termék csoporttal leginkább a felnőtt közönséget szeretnénk megszólítani. A magos paradicsomos Csinta remek napközbeni snack, fűszeres íze miatt az ínyenceknek ajánljuk. A Bazsalikomos Paradicsomos Óriás Csinta pedig amellett, hogy ez is finom önmagában fogyasztva is, különleges alapanyag kísérletező kedvűeknek.